Selecteer provincie

As D van Schilders- en Afwerkingsbedrijf

Vergelijk schilders BeekbergenTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Wolterbeeklaan 83
7361ZG Beekbergen
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij Schildersbedrijf van As & zn.

Van As & zn. is een regionaal opererend schilders- en afwerkingsbedrijf bestaande uit 3 vennoten. Daarbij maken wij gebruik van vaste ingehuurde bedrijven die hun vak verstaan. Voor ons staan kwaliteit van het schilderwerk en service hoog in het vaandel, zodat de klant tevreden is.

Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven en beheerders van onroerend goed. De werkzaamheden varieren van monumentale gebouwen en particuliere woningen tot een nieuwbouw woning zowel binnen- als buitenschilderwerk. Op de pagina projecten kunt een een globale indruk krijgen van onze bezigheden.

Uw onderhoudsplan
Wilt u ook geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw woning? Geen telefoontje meer naar uw schilder, maar het onderhoud volledig uit handen geven? Dat kan nu. Schildersbedrijf Van As kan voor u als klant een geheel vrijblijvend onderhoudsplan samenstellen. Het resultaat: uw woning wordt op een duurzame wijze onderhouden staat er altijd keurig onderhouden en schoon bij. En: u betaalt alleen achteraf voor geleverd werk.Specialisatie:
Monumentale panden

Aangesloten bij / Certificering:
AF erkend