Selecteer provincie

Schildersbedrijf Loer J I

Vergelijk schilders FarmsumTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Proosdij 29
9936EV Farmsum
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:


De allround Schilder van Delfzijl en omstreken vindt u in ... Delfzijl.
Schilderbedrijf Loer om exact te zijn. Het Schildersbedrijf dat werkt met passie en met aandacht voor de klant.
Kleuradviezen, heldere offertes en een uiterst flexibele werkhouding maakt Schilderbedrijf Loer de ideale vakman voor al uw schilderwerken.

Dynamisch team met een rijke ervaring
Ons team gemotiveerde en vakbekwame medewerkers heeft jarenlange ervaring opgebouwd in zowel de particuliere markt als in de zakelijke markt. Schilderwerken voor binnen als buiten, glaswerkzaamheden, behangwerkzaamheden, houtrot- reparaties en nieuwbouwwerken. Niets is ons vreemd en alles doen we graag!Schilderwerk
Uw onroerend goed in de beste handen. Dat garanderen wij als Schildersbedrijf Loer. Voor binnen- of buiten-schilderwerk, alles volgens de hoogste afwerkingeisen. Dat begint al met een goede inventarisatie en juiste advisering. Zowel voor nieuwbouwprojecten als ook voor renovatie. Vraag ons eens vrijblijvend een advies. We geven het graag.

Glaswerk
Glaswerk in alle soorten en maten. Vakkundig herstellen van een kapotte ruit of het plaatsen van ramen met zeer hoge isolatiewaarde, niets is ons vreemd. We adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en geven vooraf een duidelijke offerte, zodat alles naar uw wens verloopt.

Behangwerk
Goed voorwerk is het halve werk. Daarom besteden wij veel aandacht aan details. Natuurlijk wilt u een fris design, maar u wilt er ook jarenlang plezier van hebben. Daarin adviseren wij u graag. Ons werk blijft gegarandeerd jarenlang mooi.

Houtrotreparatie
Kleine houtrotreparaties kunnen met een epoxypasta snel en vakkundig hersteld worden. Dat doen we dan ook direct zodat er geen onnodige vertragingen ontstaan tijdens onze schilderwerkzaamheden. Bovendien houden we het schilderwerk zo op een hoge kwaliteit.
Even snel overschilderen is er bij ons dan ook niet bij!

Particuliere markt
U staat centraal in onze benadering. Dat merkt u direct bij onze aanpak. Eerst een goede inventarisatie en vervolgens een goed advies. Dat maakt alles wel zo helder. En de offerte laat ook niets aan onduidelijkheden over. Wij bieden ook onderhoudprogrammas voor onroerend goed op langere termijn. Zo houdt u uw onroerend goed tiptop in orde en kunt u de kosten over meerdere jaren verdelen. Vraag eens om een vrijblijvend advies. We geven het graag!

Service:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang, Binnen schilderwerk, Buiten schilderwerk, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Wandafwerking

Diensten:
Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten