Selecteer provincie

Smid Schilders en Adviesbureau

Vergelijk schilders KrabbendijkeTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Wilhelminastraat 53
4413AX Krabbendijke
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-22611006

Wat wij doen:
Smid schilders & adviesbureau is een jong en snelgroeiend bedrijf, gestart eind 2006. De klantenkring bestaat uit bedrijven en particulieren, voornamelijk in Zeeland. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit schilderwerk van nieuwbouw en renovatie, wandafwerking en beglazing. Ook werkzaamheden zoals stucwerk en houtrenovatie voeren wij uit.

In 2012 hebben wij de het keurmerk "kwaliteitsvakman" gekregen.
Met het Keurmerk "Kwaliteitsvakman" is het duidelijk: wij leveren kwaliteit. En U ziet meteen dat er goed werk geleverd is, dat u garantie krijgt op het uitgevoerde werk en dat u klantvriendelijk geholpen bent voor een eerlijk tarief.

Begin 2013 heeft het bedrijf het certificaat "Duurzame reparatie oplossingen" van Repair Care behaald. De totaaloplossing voor het renoveren van houtrot d.m.v. repareren, lamineren en deelvervanging met een garantie van 10 jaar op de uitvoering.Specialisatie:
Behang, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muren sausen, Muurschilderingen, Ornamenten, Oude verftechnieken, Plafondafwerking, Stucwerk / stukadoren, Wandafwerking

Diensten:
herstel graf/gedenkstenen, houtrot sarnering, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Incasso

Aangesloten bij / Certificering:
Sikkens houtreparatie certificaat, keurmerk kwaliteitsvakman, Gecertificeerd: Duurzame reparatie oplossingen (Repair Care International)