Grim Schildersbedrijf Eric

Vergelijk schilders WestkapelleTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Jan Campertstraat 3
4361DD Westkapelle
Zeeland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

mobiele telefoon

Wat wij doen:
Schildersbedrijf Eric Grim in Westkapelle in Zeeland is een erkend schildersbedrijf dat alle facetten van het vakgebied beheerst. Ons bedrijf heeft daarom in de loop der jaren een tevreden klantenkring opgebouwd. We werken ook volgens het Sikkens HuisSchilderPlan® concept. Jarenlang zorgeloos onderhoud gegarandeerd en afgestemd op uw wensen.

Het binnenschilderwerk van schildersbedrijf Eric Grim is zeer breed. Niet alleen schilderwerk behoort tot de werkzaamheden. Voor een speciale wandafwerking of fotobehang bent u bij schildersbedrijf Eric Grim op het juiste adres. Ruime ervaring in het plakken van fotobehang en het plakken van zeer exclusieve behang soorten. Het is ook mogelijk om een eigen foto te laten zetten op fotobehang. Zo heeft u altijd iets unieks en persoonlijks in uw woning.

Vanaf begin april t/m eind november kan er buiten geschilderd worden afhankelijk van de weersomstandigheden. Maar ook met regen heeft schildersbedrijf Eric Grim de mogelijkheid om door te werken door uw object af te schermen met regenschermen dus dat betekend gegarandeerd droog doorwerken en geen verlet. Tijdens de opname van het schilderwerk wordt er deskundig gekeken naar de stand van het schilderwerk. Hierover krijgt u een eerlijk advies wat het beste is voor uw woning. Dit advies wordt uitgewerkt tot een een passende offerte met uw specifieke wensen erin.

Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behangwerk, Fotobehang, Houtrot repareren, Verf

Diensten:
HSP, Monumenten schilderwerk, Onderhoud, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Sikkens HuisSchilderPlan®

Aangesloten bij / Certificering:
Sikkens HuisSchilderPlan®, Sikkens HSP