Selecteer provincie

Groot Schildersbedrijf Kampen BV J de

Vergelijk schilders KampenTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Industrieweg 19
8263AB Kampen
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


038-3322022

fax : 038-3327282
VCA* Gecertificeerd

http://www.degrootschilderwerken.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Wij zetten ons in om U zo goed en snel mogelijk van uw schilderwerk te bevrijden. Doordat wij alle benodigde vakkennis en materialen in eigen huis hebben, kunnen wij adequaat en onafhankelijk functioneren.

Natuurlijk kijkt iedere opdrachtgever naar de geoffreerde prijs voor de werkzaamheden. En binnen een concurrerende markt, zullen er ongetwijfeld behoorlijke prijsverschillen te vinden zijn. Echter dient voor een juiste afweging het totale plaatje bekeken te worden.

Onze schilders verstaan hun vak, getuige dit alleen al van de vakdiplomas en jarenlange ervaring. Zij volgen regelmatig diverse cursussen zodat zij kunnen werken volgens de laatst geldende normen en ook de nieuwste technieken beheersen. Zij begrijpen de ondergrond en weten moeiteloos in te schatten welke maatregelen er genomen moeten worden om de ondergrond in oorspronkelijke staat terug te brengen. Reinigen, schuren, krabben /afbranden en plamuren. Het merendeel van de werkzaamheden zit later verscholen onder de nieuwe verflaag. Maar door deze perfecte voorbereiding garanderen wij onze klanten kwaliteit en duurzaamheid voor jarenlang plezier.

Wij geloven dat goed schilderwerk véél goedkoper is dan even met de Franse slag iets in de verf smeren. Daarvoor moet U dus niet bij ons zijn. Wij bieden U namelijk een flinke dosis service en kwaliteit. Door onze kwaliteit heeft U langer plezier van uw investering en dit betaalt uiteindelijk een eventueel prijsverschil meer dan terug.Specialisatie:
afwerking, Behang, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Kleuradvies, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, restyling, sierpleisterwerk, Spuitwerk

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Aangesloten bij / Certificering:
Savantis Leerbedrijf, AF, VCA