Veelgestelde vragen: Particulieren

Hoe vraag ik offertes aan?
Als u een gratis schilderofferte aanvraagt, kunnen wij u voorzien van meerdere offertes van verschillende schildersbedrijven. Dit geeft u de mogelijkheid om eenvoudig te vergelijken en te kiezen voor het beste aanbod.

Is het ontvangen van Offertes per email gratis?
Ja. Het is 100% gratis! Het ontvangen van acties per email is geheel gratis en u bent niet verplicht hier aan mee te doen.

Ben ik verplicht offertes te accepteren?
Nee, er zitten geen verplichtingen aan onze dienst. U bent vrij om de offerte te accepteren of te weigeren die u het beste vindt.

Hoeveel bedrijven sturen een aanbieding?
Dit hangt af van de grootte en het soort schilderwerk dat je nodig hebt. We hebben een netwerk van meer dan 1.000 schilders in Nederland, dus we kunnen altijd een aanbieding vinden die bij je past.

Wij sturen aanbiedingen van 3 tot 5 bedrijven, afhankelijk van uw postcode.

Ben ik ervan verzekerd dat de schilder uit mijn regio komt bij een offerteaanvraag?
Ja, alle schilders waar u via KostenSchildersbedrijf mee in contact komt zijn gecontroleerd en komen uit uw regio. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een schilder in de buurt te vinden, zodat u er zeker van bent dat hij of zij de taal spreekt en de culturele verschillen begrijpt.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
Ja, uw persoonsgegevens zijn veilig bij ons. Wij gebruiken de beste beveiligingssystemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.

Aansprakelijkheid?
Zodra u uw een gratis aanvraag heeft gedaan via deze website gaat het contact direct tussen u en de schildersbedrijven waar u contact mee heeft via de e-mail of telefonisch. Het is 100% gratis is vrijblijvend.